Hazet verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam

Hazet verlengt sponsorcontract met HV KRAS/Volendam

dinsdag 23 augustus 2022

Zo voor de start van het seizoen is er mooi commercieel nieuws te brengen. Hazet verlengt namelijk het sponsorcontract met HV KRAS/Volendam. De vakgroothandel van hygiëne- en veiligheidsproducten is al jarenlang betrokken als broeksponsor van Heren 1 en zal ook in het seizoen 2022-2023 te bewonderen zijn op de wedstrijdbroekjes van het Vlaggenschip van de handbalvereniging. Wanda van ’t Veer, commercieel directeur van Hazet en Matthijs Vink namens HV KRAS/Volendam kwamen bij elkaar om de verlenging te formaliseren.

Wanda van ’t Veer: “Waar het om complete hygiëne-oplossingen gaat, heeft Hazet de broek aan en dat zien we ook graag bij KRAS/Volendam, als ze het de tegenstander moeilijk maken met een mooi spel! We zijn trotse sponsor en hopen zo bij te dragen aan de successen van de Heren 1.”

Matthijs Vink namens HV KRAS/Volendam: “Hazet is al jarenlang een gewaardeerde sponsor van de handbalvereniging. Met hun broeksponsoring zijn ze al seizoenenlang een integraal onderdeel van het wedstrijdtenue van Heren 1. We zijn dan ook erg blij dat we Wanda en Hazet ook komend seizoen weer mogen verwelkomen bij de club!”

Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verpakkingsmaterialen, disposables, kantine-/ kantoorartikelen en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van Igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Kijk voor meer informatie op www.hazet.igefa.nl