Heren 1 en heren 2 verliezen

Heren 1 en heren 2 verliezen

dinsdag 28 november 2023

De heren van KRAS/Volendam en Jong KRAS/Volendam speelden afgelopen weekend beide een uitwedstrijd. Helaas lukte het beide teams niet om de winst te pakken. 

Na een goede start lukte het de heren van Jong KRAS/Volendam niet om de punten mee naar huis te nemen. Lang ging het gelijk op, maar toch liep Tachos enorm uit. Eindstand: 43-34. Zondag om 14:00 neemt Jong KRAS/Volendam het op tegen Green Park Aalsmeer. Aalsmeer heeft de laatste wedstrijden veel punten gepakt, in tegenstelling tot Volendam die de laatste vier wedstrijden heeft verloren. Hierdoor staat Volendam momenteel op plek negen, met drie punten minder dan de tegenstander van zondag.

Zondagmiddag keek Volendam al snel tegen een achterstand aan. De heren van KRAS/Volendam herpakten zich in de tweede helft aanzienlijk, maar dit was niet genoeg voor een overwinning. De eerstvolgende wedstrijd van de heren is zaterdag 2 december om 19:00. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld tegen Sporting Pelt. Door het verliezen van de afgelopen twee wedstrijden is Volendam gezakt op de ranglijst naar plek vier met 15 punten. Sporting Pelt staat op plek zeven met 13 punten. Beide teams staan dus dicht bij elkaar. De laatste ontmoeting met Sporting Pelt was op 9 september. Deze wedstrijd heeft Volendam toen met drie punten verschil verloren. De heren kunnen daarom alle steun gebruiken om bij de thuiswedstrijd wél de punten te pakken!

Kom naar de opperdam om de heren aan te moedigen!

Foto: clubfotograaf John Loch