Heren 1 wint, dames 1 en heren 2 verliezen

Heren 1 wint, dames 1 en heren 2 verliezen

dinsdag 14 november 2023

Afgelopen weekend speelden de heren van KRAS/Volendam  en de dames van Garage Kil/Volendam een thuiswedstrijd. Jong KRAS/Volendam speelde uit.

De heren van KRAS/Volendam wisten na een spannende wedstrijd te winnen van Achilles Bocholt. Na een zenuwslopende eindfase wist Volendam de voorsprong te behouden en met één punt verschil te winnen. De dames wisten lang bij V&L te blijven, maar in de eindfase bleek V&L toch te sterk. Garage Kil/Volendam verliest met 24-29. De heren van Jong KRAS/Volendam hebben ondanks een goede start verloren van E&O/Hurry Up. Zonder punten keerden zij terug naar Volendam.

Komend weekend speelt Jong KRAS/Volendam thuis, heren 1 speelt uit. KRAS/Volendam heren 1 neemt het zaterdagavond om 20:00 op tegen het Drentse Hurry-Up. Na de winst van afgelopen zaterdag staat Volendam momenteel op de eerste plek. Hurry Up staat momenteel op plek zes met vier punten minder dan Volendam. Jong KRAS/Volendam speelt zondag een thuiswedstrijd. Zij spelen om 14:00 tegen Beekse Fusie Club HS1. Volendam staat momenteel op plek zes met twaalf punten. Beekse Fusie Club staat op een gedeelde eerste plek met achttien punten. Garage Kil/Volendam speelt woensdag een wedstrijd tegen Cabooter Group/HV Groot Venlo. Zij spelen om 20:00 uit. Venlo staat momenteel op plek 1 in de competitie met achttien punten. Volendam stat op plek negen met zes punten.

Foto: clubfotograaf John Loch