HetKanBeter nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

HetKanBeter nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam!

dinsdag 16 mei 2023

HetKanBeter en HV KRAS/Volendam gaan een partnership aan om de club op de achtergrond nog verder te professionaliseren. HV KRAS/Volendam werkt net als veel andere verenigingen voornamelijk met vrijwilligers. HetKanBeter zal zich de komende tijd inzetten om het werk van de vrijwilliger bij de club eenvoudiger te maken. 

Piet Kes is erg blij met de ondertekening van HetKanBeter: “HetKanBeter is een professioneel, klantgericht bedrijf. Met Sanaja werken we met veel plezier en tevredenheid met deze jonge ondernemers samen. Dat ze nu ook besloten hebben hun vaardigheden te gebruiken om de sportclubs te helpen vind ik een mooie ontwikkeling”.

Alex Schilder namens HetKanBeter: "Bij HetKanBeter geloven we er in dat elke organisatie uniek is en zijn eigen manier van werken heeft. Daarom sluiten standaard software oplossingen niet volledig aan op de wensen en processen, dit leidt weer tot negatieve ervaringen. Dit gaat hand in hand met langlopende projecten en budgetten die overschreden worden. 
Software is ondertussen niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, Bij HetKanBeter vinden we daarom dan ook dat het laagdrempelig en toekomstbestendig moet zijn. Doordat we altijd een oplossing realiseren die 100% aansluit op de werkwijze van een organisatie, zijn we in staat de efficiency en kwaliteit te verhogen. We zien er dan ook naar uit om samen te werken met de handbal!”.

Meer weten kijken op www.hetkanbeter.nl