Houd de kantine draaiende; versterk het kantineteam

Houd de kantine draaiende; versterk het kantineteam

woensdag 18 oktober 2023

Met drie teams op het hoogste niveau, verschillende teams van de jeugd tot de senioren en regelmatige toernooien en evenementen begint het steeds drukker te worden in de kantine van sporthal Opperdam. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die het horecateam van sporthal Opperdam komen versterken.

De huidige kantinemedewerkers doen hun werk met plezier en verwelkomen onze gasten met open armen. Echter, ondanks hun toewijding, komen we nog steeds mensen tekort. Dit is waar jij in beeld komt!

 

Wat houdt het werk in?

Als kantinemedewerker bij HV KRAS/Volendam draag je bij aan de gastvrijheid en gezelligheid in onze sportkantine. Je taken omvatten onder andere:

  • Het voorbereiden van eten in de keuken.
  • Het bedienen van de businessruimte van sporthal Opperdam.
  • Het serveren van drankjes aan de bar.
  • Het opnemen van bestellingen van bezoekers.
  • Het bijvullen van koelkasten.
  • Diverse schoonmaakwerkzaamheden.

 

Dit is de perfecte kans om deel uit te maken van een gezellig team en te genieten van de bruisende sfeer in de kantine.


Waarom meedoen?

Naast het feit dat je deel uitmaakt van een geweldig team en in het middelpunt van de gezelligheid zit, kun je ook kiezen voor een vergoeding. En last but not least, de hele club en al haar medewerkers en leden zijn jullie meer dan dankbaar. Een goed humeur en een vriendelijke uitstraling, meer is niet nodig.

 

Laat ons niet met lege handen staan

Je moet er toch niet aan denken dat we zouden moeten besluiten een bordje op te hangen met de tekst: ‘Wegens gebrek aan vrijwilligers gesloten.’ Help ons dus met de oplossing!

 

Hoe meld je aan?

Een belletje of mailtje naar Hans Admiraal is voldoende om een afspraak te maken. Hans is bereikbaar via:

Telefoon: 06-54 95 38 08

Email: kantine@handbalvolendam.nl

 

Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de gastvrije sfeer van HV KRAS/Volendam. Samen maken we de kantine van sporthal Opperdam tot een gezellige ontmoetingsplaats voor alle leden en bezoekers!