KRAS/Volendam bereikt de Best of Three!

KRAS/Volendam bereikt de Best of Three!

donderdag 25 mei 2023

Afgelopen zaterdag speelden de heren van KRAS/Volendam tegen RED-RAG/Tachos en wonnen deze wedstrijd met 24-36. Na het fluitsignaal verzamelden het team zich rondom de telefoons om de laatste seconden te kunnen kijken van de wedstrijd die kilometers verder plaatsvond. Daar speelde de huidige nummer 1 en 2 tegen elkaar: KEMBIT Lions tegen Green Park Aalsmeer. Mocht Aalsmeer verliezen, ging Volendam op de valreep toch naar de finale. De spanning was om te snijden bij de heren. Toen uiteindelijk het laatste fluitsignaal klonk, sprong iedereen op om te juichen. Lions had Aalsmeer verslagen. Na een knots gekke week van het behalen van de beker tot aan het halen van de Best of Three is het dan echt waar. Volendam heeft de Best of Three gehaald!

Op 4 juni staat de eerste (uit-)wedstrijd gepland om 14:00 uur tegen de Lions. Net als met de bekerfinale worden er bussen en kaarten geregeld voor de wedstrijd. De heren kunnen al jullie steun goed gebruiken voor de eerste wedstrijd!

Op 11 juni is de return in Volendam om 15:15 uur. Het belooft een super spannende wedstrijd te worden met een leuk feest!

Informatie over ticketing volgt later