HV KRAS/Volendam 'KOM-handballen Promotietour' aanwezig tijdens de KONINGSSPELEN 2024

HV KRAS/Volendam 'KOM-handballen Promotietour' aanwezig tijdens de KONINGSSPELEN 2024

zaterdag 20 april 2024

HV KRAS/Volendam kondigt met trots de tweede actie van de 'KOM-handballen Promotietour' tijdens de KONINGSSPELEN 2024 in Edam/Volendam, met de deelname van 1000 enthousiaste handballers. 

De 'KOM-handballen Promotietour', ondersteund door partners zoals Rabobank Waterland en Omstreken, markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van HV KRAS/Volendam om handbal toegankelijk te maken voor kinderen tussen 6-15 jaar. Het doel van de tour is om het plezier in de sport te vergroten, motorische vaardigheden te ontwikkelen en het aantal jeugdleden te verhogen.

Met een scala aan activiteiten zoals handbalclinics, schooltoernooien en jeugdevenementen, streeft HV KRAS/Volendam ernaar om handbal levendig en geliefd te houden in de gemeenschap van Edam-Volendam. De vereniging is vastbesloten om samen met lokale partners en vrijwilligers een positieve impact te hebben op de jeugdontwikkeling en de sportieve cultuur in de regio.

"We zijn verheugd om de 'KOM-handballen Promotietour' voort te zetten tijdens de KONINGSSPELEN, en we verwelkomen 1000 jonge handballers om deel te nemen aan dit opwindende initiatief", aldus Piet Kes, voorzitter van HV KRAS/Volendam. "Door samen te werken met onze partners en de gemeenschap, streven we ernaar om handbal voor iedereen toegankelijk te maken en een blijvende passie voor de sport te inspireren."

HV KRAS/Volendam kijkt uit naar een succesvol vervolg van het 'KOM-handballen Promotietour' en roept alle geïnteresseerde kinderen en ouders op om deel te nemen aan dit unieke en spannende avontuur.


Wil je meer weten over de activiteiten van Your Talent contact dan Dennis Bus: d.bus@sport-koepel.nl