KRAS/Volendam zaterdag naar Neerpelt

KRAS/Volendam zaterdag naar Neerpelt

donderdag 31 oktober 2019

KRAS/Volendam reist zaterdag in de negende speelronde van de BENE-League af naar België. De ploeg van trainer Hans van Dijk speelt in sporthal Dommelhof tegen Sporting Pelt. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

De Volendammers hebben voor de interlandbreak een thuiswedstrijd tegen HC Visé BM verloren met 25-28.  In de eerste minuten zette Visé de 7-9 op het scorebord. De oranjehemden bleven in het spoor van de Franstalige Belgen, kwamen met 11-10 aan de leiding en gingen op gelijke hoogte de rust in: 13-13. Na de onderbreking sloeg Visé echter een gat naar 20-27. KRAS/Volendam wist deze schade niet meer te repareren en verloor met 25-28.

Zesde plaats
Sporting Pelt staat momenteel op een zesde plaats in de BENE-League. In de vorige speelronde verloor de ploeg uit Neerpelt met 31-36 van HC Visé BM. Eerder wonnen zij met 31-36 van Visé en 34-30 van Hubo Initia Hasselt.

Twee zeges
De laatste twee ontmoetingen met Sporting Pelt resulteerden voor KRAS/Volendam in een overwinning. In sporthal Opperdam werden de Belgen met 27-25 verslagen, waarna ook het treffen bij de Zuiderburen werd gewonnen: 19-21.

Topscorers
Met Tommy Falke en Ephrahim Jerry heeft Sporting Pelt twee veel scorende spelers in huis. Falke was al zestig keer trefzeker en staat daarmee op een tweede plaats in het lijstje met topscorers van de BENE-League. Voor Oranje-international Jerry staat de teller op 57.  

Live
De kaarten voor de wedstrijd zijn te verkrijgen bij de ingang van sporthal Dommelhof. Niet bij de wedstrijd aanwezig? De verrichtingen van KRAS/Volendam zijn ook te volgen via een livestream.

Programma BENE-League
Zaterdag:
Handbal Houten - Herpertz Bevo Hc
JD Techniek Hurry Up – Hubo Initia Hasselt
HC Visé BM – OCI-Lions
Sporting Pelt – HV KRAS/Volendam
HC AtomiX - Achilles Bocholt

Zondag:
Handbal Tongeren – Green Park Aalsmeer