HV KRAS/Volendam onderuit op bezoek bij Hurry Up: 31-28

zondag 02 oktober 2016

Ook de tweede wedstrijd van het dubbele speelweekend van de BENE-League heeft HV KRAS/Volendam niet winnend weten af te sluiten. Op bezoek bij Hurry Up werd het 31-28 voor de Zwartemeerders.

De dijkbewoners startten zondag nog goed met een 2-5 voorsprong, maar vijf treffers op rij brachten Hurry Up weer aan de leiding. Tot aan de rust ontvouwde zich daarna een gelijkopgaand duel. De teams zochten met 13-12 de kleedkamers op. Een zwak begin van de tweede helft leidde de uiteindelijke nederlaag van de Volendammers in. De marge groeide naar vijf (19-14) en even later zelfs naar zeven (23-16). De gasten kwamen daarna nog terug tot drie punten, maar echt spannend werd het niet. Bij 31-28 was het gedaan. Jan Josef was met zeven doelpunten de trefzekerste Volendammer.

Als ’toetje’ van het droevige weekeinde voegde ook Eduard Klyuyko zich bij de ziekenboeg. Gisteren brak hij bij een schotpoging zijn duim.

Lees het volledige verslag op de site van het NHD.