HV KRAS/Volendam verlengt contract met veelbelovende doelman Mirddyn Tol

HV KRAS/Volendam verlengt contract met veelbelovende doelman Mirddyn Tol

donderdag 09 mei 2024

HV KRAS/Volendam is verheugd aan te kondigen dat ze het contract met talentvolle doelman Mirddyn Tol hebben verlengd. Deze beslissing komt na een periode van tegenslag, maar ook van sterke groei en toewijding van Tol aan de club.

Gerrie Eijlers, keeperstrainer bij HV KRAS/Volendam, deelde zijn gedachten over de ontwikkeling van Mirddyn Tol:

"Ik train Mirddyn al 3 jaar als keeper bij de Tom Schilder Handbalskoal en natuurlijk bij HV KRAS/Volendam, en hij is enorm gegroeid in die tijd. Hij werkt hard, reflecteert veel op zichzelf en blijft werken aan het verbeteren van zijn kwaliteiten. Ondanks wat blessurepech dit jaar, heeft hij zich goed ontwikkeld en kijkt hij ernaar uit om volgend jaar verder te werken aan zijn ontwikkeling."

Mirddyn Tol zelf sprak ook zijn dankbaarheid uit:

"Ik ben blij dat de club mij vertrouwen geeft. Ondanks mijn blessures hebben ze me veel gesteund de afgelopen tijd. Ik kan niet wachten om volgend seizoen weer volledig mee te doen. Mijn doel is om de komende seizoenen mezelf te ontwikkelen tot een vaste waarde in het eerste team, en zo mee te kunnen strijden om de prijzen. Dat is mijn droom."

Het is al even geleden dat een handballer uit het dorp zijn doorbraak maakte als basisspeler in de hoofdmacht van HV KRAS/Volendam. Echter, nu staan er enkele talenten nadrukkelijk op de deur van het eerste team te kloppen.

Algemeen Manager Joost Ooms vertelt:

"Dit kan niet los worden gezien van de betrokkenheid van de goede ontwikkelingen van de jeugdopleiding in de afgelopen jaren en de vergroting van de inzet van vele coryfeeën die KRAS/Volendam rijk is. Al deze toppers zetten zich dagelijks in voor de verbetering van de jeugdopleiding. We zijn als clubleiding hier erg blij mee.”

Mirddyn traint en speelt vaak zeven dagen per week en streeft ernaar om het hoogste niveau in het handbal te bereiken. Ook zijn eerdere selectie voor de voorselecties van Oranje is een belangrijke stap in die richting. De ambitie om zich verder te ontwikkelen en uiteindelijk de vaste keeper van het eerste team van HV KRAS/Volendam te worden, is duidelijk aanwezig.

Met zijn vastberadenheid en talent is Mirddyn Tol een veelbelovende toevoeging aan het team van HV KRAS/Volendam. De club kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking en steunt Mirddyn in de ontwikkeling van zijn ambitie en het bereiken van de clubdoelen.