HV KRAS/Volendam Verwelkomt Bondscoach TeamNL voor Exclusieve Clinic

HV KRAS/Volendam Verwelkomt Bondscoach TeamNL voor Exclusieve Clinic

maandag 15 april 2024

HV KRAS/Volendam A en B jeugd (jongens en meisjes) hebben de eer om aanstaande vrijdag 19 april een exclusieve clinic te ontvangen van niemand minder dan de nieuwe bondscoach van TeamNL Handbalheren, Staffan Olsson, die ondersteund wordt door assistent Ricardo Clarijs.

Staffan Olsson is momenteel de bondscoach van TeamNL Handbalheren, waar hij onder contract staat. De Zweedse coach, een zeer ervaren figuur in de handbalwereld, heeft een indrukwekkend palmares als coach, met onder andere een zilveren medaille als bondscoach van de Zweedse handballers op de Olympische Spelen van 2012. Ook als clubcoach boekte de 58-jarige Olsson veel successen, onder meer met het Franse PSG, waar hij meerdere keren het landskampioenschap en de Franse beker won, evenals successen in de Champions League.

“Het is een eer om de Nederlandse Handbalheren te gaan coachen en fantastisch om mijn ervaring te delen in Volendam,” vertelt Staffan Olsson enthousiast.

Martijn Cappel, hoofd jeugdopleidingen, kijkt uit naar de clinic: “Het is een eer dat een grote naam als Staffan Olsson graag met ons wil werken. We willen een volgende stap zetten in onze ontwikkeling en we zoeken steeds kwaliteitsimpulsen om de jeugd te blijven stimuleren te kiezen voor handbal. Wij denken dat Staffan met zijn ervaring daarbij kan helpen.”

HV KRAS/Volendam ziet uit naar deze bijzondere gelegenheid en waardeert de kans om te leren van de beste in het vak.

De clinic start om 19:00 te Sporthal Opperdam in Volendam; toeschouwers zijn uiteraard welkom!


Voor meer informatie over de clinic, neem contact op met hoofdjeugdopleidingen Martijn Cappel. m.cappel@handbalvolendam.nl