HV KRAS/Volendam verwelkomt Rob Goudriaan terug na blessure

HV KRAS/Volendam verwelkomt Rob Goudriaan terug na blessure

donderdag 09 mei 2024

HV KRAS/Volendam is verheugd om de terugkeer van Rob Goudriaan aan te kondigen na zijn tijd bij het Duitse SC Magdeburg Youngsters. Goudriaan was daar gecontracteerd voor twee jaar, een van de voormalige clubs van keeper Gerrie Eijlers (2009-2014), maar raakte helaas zwaar geblesseerd. Na intensief overleg met Rob, Magdeburg en het bestuur van KRAS/Volendam, is Rob al maandenlang ondergebracht in Volendam om zijn revalidatie af te ronden. Nu, meer dan een jaar later, is Rob vrijgegeven door zijn sportarts en verwelkomt de club hem met open armen. De club is dan ook extra trots op de rol die ze hebben kunnen spelen bij de overstap en revalidatie en kijkt nu uit naar Robs bijdrage aan het team.

Topsportcommissielid Marco Woltersom zegt:

"Rob is een jonge getalenteerde doelman, die snelheid en reflexen als sterke punten heeft. Vooral overtuigt hij ons als persoon, met zijn mentaliteit en vastberadenheid om absoluut voor ons te willen spelen. De club en Rob hebben veel voor elkaar betekend en we hopen nu dat het een soepele, blessurevrije, succesvolle periode wordt waarin beide partijen gaan genieten van elkaar."

Gerrie Eijlers, keeperstrainer bij HV KRAS/Volendam, is verheugd over de terugkeer van Goudriaan:

"Voor zijn Duitse periode heb ik met veel plezier met Rob samengewerkt. Rob geeft altijd alles en we voeren goede discussies over het keepen. Samen gaan we de volgende stap zetten door hard en goed te trainen, gecombineerd met het neerzetten van sterke wedstrijden."

Rob Goudriaan, die dankbaar is voor de geboden kansen, uit zijn enthousiasme over zijn terugkeer naar HV KRAS/Volendam:

"Na een lange blessure ben ik ontzettend blij dat ik weer mag gaan handballen voor Volendam. De club heeft mij de faciliteiten, vrijheid en het vertrouwen geboden die nodig waren om terug te keren als handballer. Ik kan per direct weer handballen met mijn vrienden en werken met een staf waarvan ik veel kan leren. Na een jaar uit de roulatie te zijn, sta ik te popelen om mijn eerste minuten te maken in mijn favoriete kleur, oranje."

HV KRAS/Volendam kijkt uit naar de samenwerking met Rob Goudriaan en wenst hem veel succes en plezier bij zijn terugkeer op het handbalveld.