HV KRAS/Volendam verwelkomt Sanaja

HV KRAS/Volendam verwelkomt Sanaja

vrijdag 14 juli 2023

De lokale schoonmaakgroothandel heeft een contract voor 3 jaar getekend.

Vanaf het komende seizoen zal Sanaja aanwezig zijn langs het veld bij Heren 1. De onderneming is twee jaar geleden begonnen met het aanbieden van een uniek full-serviceconcept en heeft sindsdien aanzienlijke groei doorgemaakt. Nu willen ze graag iets terugdoen voor de handbalgemeenschap in Volendam. 

Voorzitter Piet Kes en Edwin van den Broek namens Sanaja zijn beiden enthousiast over de samenwerking. Sanaja’s full service concept houdt in dat ze op een vaste, afgesproken frequentie bij klanten langskomen om sanitaire benodigdheden bij te vullen, rechtstreeks in de werkkast. Hierbij kan gedacht worden aan toiletpapier, handdoekpapier en het verwisselen van verschillende units, zoals hygiëneboxen, luchtverfrissers en schoonloopmatten. Dit gebeurt via een abonnementsvorm, waarbij klanten een vast bedrag per maand betalen, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. Hiernaast worden er vanuit de groothandel in hetzelfde logistieke proces aanverwante artikelen meegeleverd zoals vaatwastabletten, wasmiddel ed. 

Sanaja biedt niet alleen de gebruikelijke diensten aan, maar ook het hygiënepapier van E-Tissue. Dit product is volledig circulair, aangezien Sanaja zelfs het gebruikte handdoekpapier terugneemt en inlevert bij hun partner, de Circular Plastics Alliance. Deze samenwerkingspartner verzamelt papier en diverse soorten plastic voor recycling en herproductie. Op deze manier levert Sanaja een waardevolle bijdrage aan een circulaire toekomst. Zo is de schoonmaakgroothandel partner van Green Care Professional en het circulaire borstelwerk van Orange Brush.