In de stemming komen met de Fanzone

In de stemming komen met de Fanzone

woensdag 29 mei 2019

Het is bijna zover. KRAS/Volendam speelt komende zondag in sporthal Opperdam een allesbeslissende wedstrijd in de Best of Three tegen Green Park Aalsmeer. Voor deze grootse wedstrijd wordt er een heuse Fanzone georganiseerd voor supporters van beide teams. Voor deze festiviteiten wordt de nieuwe zaal van sporthal Opperdam omgebouwd tot een grote en gezellige kantine. Voor de ultieme wedstrijdbeleving is dit iets wat je echt niet mag missen!

Springkussens
Voor de jongere supporters die ook naar de Fanzone komen wordt er een springkussen neergezet en verschillende activiteiten georganiseerd. De Fanzone is van 12 tot 15 uur geopend voor de supporters die daar een kaartje voor hebben aangeschaft. Vanaf 15 uur is de Fanzone toegankelijk voor iedereen die naar de wedstrijd komt kijken.

Wil jij zondag ook alvast goed in de stemming komen voor de wedstrijd? Bestel dan snel jouw kaartje voor de Fanzone. Een kaartje kost 5 euro, maar geldt niet als toegangsbewijs voor de wedstrijd. Die moet apart worden aangeschaft.