Info kaartverkoop: KRAS/Volendam - Green Park Aalsmeer | Zondag 2 juni

Info kaartverkoop: KRAS/Volendam - Green Park Aalsmeer | Zondag 2 juni

woensdag 29 mei 2019

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd in de Best of Three tegen Green Park Aalsmeer is geopend! Schreeuw jij de mannen van trainer Peter Portengen op zondag 2 juni naar de landstitel? Bestel nu je kaarten en laat sporthal Opperdam oranje kleuren!

Kaartverkoop

KRAS/Volendam werkt met de kaartverkoop voor het duel in sporthal Opperdam met een webshop. Hier zijn alle kaartjes voor zowel thuis- als uitsupporters in verschillende leeftijdscategorieën te vinden. Onderstaand een overzicht.

Tickets supporters KRAS/Volendam
- Ticket leden van KRAS/Volendam t/m 16 jaar en 65-plus: €9,-
- Ticket niet-leden van KRAS/Volendam t/m 16 jaar en 65-plus: €10,-

- Ticket leden van KRAS/Volendam vanaf 17 jaar: €14,-
- Ticket niet-leden van KRAS/Volendam vanaf 17 jaar: €15,-

Tickets supporters Green Park Aalsmeer
- Ticket supporters Green Park Aalsmeer t/m 16 jaar en 65-plus: €10,-
- Ticket supporters Green Park Aalsmeer vanaf 17 jaar: €15,-

Klik hier om je kaarten te bestellen!

Fanzone

Op de wedstrijddag wordt er in of rondom sporthal Opperdam een heuse fanzone georganiseerd voor supporters van zowel KRAS/Volendam als die van Green Park Aalsmeer. Hier zal een een DJ de muziek verzorgen, komt er in de loop van de middag een zanger optreden en zijn er leuke activiteiten voor de jongere fans. Voor de ultieme beleving van deze finalewedstrijd is dit iets wat je niet mag missen!

De fanzone is van 12 tot 15 uur geopend, waarna om 16 uur de wedstrijd begint. Om alles te bekostigen vragen we een kleine bijdrage van €5,- voor de fanzone. Dit geldt niet als toegangsbewijs voor de wedstrijd. Deze moet los worden aangeschaft.

Klik hier om jouw ticket voor de fanzone te bestellen!

Consumptiemunten

Op de wedstrijddag werkt KRAS/Volendam met consumptiemunten. Deze zijn vooraf in de webshop te bestellen en kunnen op de wedstrijddag aan de kassa worden opgehaald. Ook op de dag zelf zijn de munten aan de kassa te koop. Eén consumptiemunt kost €2,-.

Klik hier om jouw consumptiemunten te kopen!

Perskaarten

De pers dient zich vooraf te melden bij Mitchell Burger via het e-mailadres m.burger@handbalvolendam.nl, met vermelding van naam, rol en medium. Op de wedstrijddag zullen er perskaarten worden verschaft en is er een speciale perstribune opgezet.