Ga mee naar Emmen een schreeuw de dames naar de eredivisie!

Ga mee naar Emmen een schreeuw de dames naar de eredivisie!

zondag 05 mei 2024

Info over vertrektijden supportersbus naar Emmen, kaartjes en bereikbaarheid van de sporthal

Beste handbalfans,

Op zaterdag 11 mei staat er een cruciale wedstrijd op het programma voor onze Garage Kil/Volendam. De dames gaan de strijd aan om degradatie te voorkomen, en jouw steun is hierbij van onschatbare waarde! De wedstrijd vindt plaats om 19:00 uur in sporthal Angelslo, gelegen in Emmen.

Om ervoor te zorgen dat onze dames zich gesteund voelen, organiseren we een busreis voor supporters. Omstreeks 15:00 uur vertrekken de speelsters met staf vanaf de parkeerplaats bij Sporthal Opperdam richting Emmen. Vervolgens zal de supportersbus om half 4 vertrekken (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen) richting het Oosten, rechtstreeks naar de sporthal.

Wil je deel uitmaken van deze onvergetelijke ervaring en onze Volendamse dames aanmoedigen? Zorg er dan voor dat je aanwezig bent! De dresscode voor deze gelegenheid is ORANJE, om onze passie voor handbal extra kracht bij te zetten. Vergeet niet gebruik te maken van de hashtag #handbalmania om je enthousiasme te delen op sociale media!

Kaartjes voor de busreis en toegang tot de wedstrijd zijn verkrijgbaar via Jordy Baijens, email hem op: J.baijens@handbalvolendam.nl, of neem contact met hem op op: 06-40 02 13 75. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

De kosten voor de busreis (heen en weer) en entreekaartje zijn €17,50 per persoon.

We kijken ernaar uit om samen met jou onze dames naar de overwinning te juichen. Laten we samen de sporthal oranje kleuren en onze steun laten horen!