Iris Zonneveld Nieuwe Aanwinst voor HV KRAS/Volendam Dames 1 in de Eredivisie

Iris Zonneveld Nieuwe Aanwinst voor HV KRAS/Volendam Dames 1 in de Eredivisie

woensdag 10 juli 2024

HV KRAS/Volendam Dames 1 is verheugd om de komst van Iris Zonneveld als nieuwe speelster aan te kondigen. De 23-jarige Utrechtse cirkelloopster brengt ervaring en passie voor de sport mee naar het eredivisieteam.

Iris begon haar handbalcarrière op 12-jarige leeftijd bij HV Leidsche Rijn, geïnspireerd door haar broertje en neefje die daar al speelden. Na een blessure en een seizoen revalidatie maakte ze de overstap naar HV Zeeburg, waar ze twee seizoenen actief was. Na het uiteenvallen van haar team en een tweede blessure, zette Iris haar ervaring in als assistent-coach bij de jeugd van HV Westsite. Na een lange revalidatie maakte ze haar rentree in de eerste divisie bij het eerste team van HV Westsite.

Naast haar handbalcarrière is Iris een fervent sportliefhebber en in de zomer regelmatig op het beachveld te vinden. Recentelijk heeft ze haar studie fysiotherapie afgerond en is ze nu op zoek naar een baan in haar vakgebied. Iris hoopt dat haar kennis en ervaring op het gebied van fysiotherapie een extra dimensie aan haar bijdrage aan het team zullen geven.

De technische staf van HV KRAS/Volendam, onder leiding van coach Debbie, kijkt uit naar de samenwerking met Iris.

Debbie Bont: Wij zijn blij met de komst van Iris binnen ons team voor volgend seizoen. Iris heeft altijd de ambitie gehad om in de eredivisie te spelen en die kans wil ze nu grijpen bij ons. In onze gesprekken en de eerste trainingen samen kwam duidelijk naar voren dat ze wil en gelooft in het plan. Met haar kracht en snelheid zal ze een goede aanwinst zijn op onze cirkel positie, maar ook met haar persoonlijkheid zal ze rust brengen in de groep. Wij kijken er erg naar uit om Iris te zien presteren in de eredivisie.

Iris zelf is erg enthousiast over de kans om bij Volendam te spelen en ziet het komende seizoen met vertrouwen tegemoet. Ze is vastberaden om veel te leren en haar potentieel maximaal te benutten.

Met de komst van Iris Zonneveld verwacht HV KRAS/Volendam Dames 1 een versterking van hun gelederen en kijkt het team uit naar een succesvol seizoen in de eredivisie.


Wil je meer weten over het programma van Garage Kil/Volendam? neem dan contact op met Debbie Bont: d.bont@handbalvolendam.nl

Heb je talent?

Ook zijn de talentontwikkelingsprogramma's van de damesteams van de vereniging volop in ontwikkeling. Mocht je de ambitie hebben om, net als Iris, in het eerste team van Volendam te komen, dan kun je informeren naar onze trainingsmogelijkheden bij Hoofdjeugdopleiding Martijn Cappel: m.cappel@handbalvolendam.nl