Isa Vet nieuwe aanwinst Garage Kil/Volendam

Isa Vet nieuwe aanwinst Garage Kil/Volendam

donderdag 15 juni 2023

Na de komst van de achttienjarige Joya Vlaming zal jongeling Isa Vet zich ook voegen bij onze dames. De achttienjarige opbouwer is toe aan een nieuwe uitdaging en hoopt deze bij Volendam te vinden. 

Isa: “Van jongs af aan heb ik in alle selecties van SEW gespeeld. Tijdens het afgelopen seizoen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. De stap van de eerste divisie naar eredivisie wil ik graag maken en bij Volendam krijg ik nu deze kans. Ik werd door de meiden, teammanager en coach super ontvangen waardoor ik mij gelijk thuis voelde en het plezier in handbal terug kreeg, wat ik afgelopen seizoen bij SEW miste. Bij Volendam wil ik mij verder ontwikkelen en hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan het team. Om samen met de meiden aankomend seizoen een top prestatie neer te zetten in de eredivisie.”

Coach Zsigmond Makay: “Isa is absoluut een aanwinst voor Volendam. Ik zie in Isa precies waar ik altijd naar verlangde: iemand die technisch is en in staat is om vanuit de tweede lijn doelpunten te maken. Ik heb wel een paar schutters in het team, zoals Marilyn en Jaimy, maar met Isa krijgen we meer kracht en snelheid. Ze is technisch begaafd en ik weet dat ik op haar kan vertrouwen. Met Isa hebben we ook iemand die goed kan verdedigen. Ik ben ontzettend blij dat ze voor ons heeft gekozen. Isa is heel open en duidelijk. Ze heeft een prachtig karakter dat zeker van pas zal komen bij ons. Ze straalt rust en stabiliteit uit. Ik ben ervan overtuigd dat we met Isa een geweldig seizoen tegemoet gaan.”

Namens HV KRAS/Volendam heten wij Isa van harte welkom bij de club!