Jaarlijkse loting jeugdwedstrijden fluitverplichting van alle seniorenleden

Jaarlijkse loting jeugdwedstrijden fluitverplichting van alle seniorenleden

vrijdag 09 september 2022

Alle seniorenteams worden jaarlijks ingedeeld per kalendermaand en worden daarmee verantwoordelijk voor alle thuiswedstrijden van de jeugd en deze moeten zij fluiten door deze te bemannen. De coach en staf van de teams zorgen ervoor dat alle wedstrijden bemand zijn. 
Achter de bar van de kantine zijn alle benodigdheden om een wedstrijd goed te kunnen fluiten. 

LET OP:
Bij het niet opkomen dagen van een scheidsrechter betekent dit dat alle kinderen, hun ouders, de tegenstander en alle andere betrokkenen niet kunnen spelen. Het is dus essentieel van belang dat deze taak serieus genomen wordt. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle wedstrijd doorgaan. 


DE LOTING 2022

De loting voor de jeugdwedstrijden van de vereniging gebeurde op 1-9-2022
De loting werd dit jaar uitgevoerd door Rick Zwarthoed, Jordy Baijens onder toezicht van Joost Ooms (bestuurslid)

TEAM        MAAND
DS1        vanaf 22 oktober + november
HS3         december
HS1         januari
HS2         februari
DS2         maart
HS4         april
DS3         mei

Troubleshooting op de dag van fluiten
In het geval van problemen op de dag zelf is de oplossing simpel, ter plekke het oplossen. Gelukkig hebben we veel enthousiaste ouders, leden en vrijwilligers die in en om de wedstrijden lopen. Samen kan de oplossing gerealiseerd worden. Meldt natuurlijk wel bij jouw commissie leiding dat het niet goed is gegaan en wat de oplossing was. Zijj nemen het dan over van je en zorgen voor een vervolg. 

 

Opleiding voor jeugdwedstrijden 

Spelregelbewijs
Alle leden die de B-jeugd leeftijd of hoger hebben en alle coaches en begeleiders die op de bank van een wedstrijd zitten zijn verplicht hun Spelregelbewijs te hebben behaald.  
Dit kan eenvoudig online gedaan worden op handbal.nl/spelregelbewijs

Als er vragen en of opmerkingen zijn over de website en hoe dat werkt, neem contact op met de technische commissie vertegenwoordiger van je team. 

LET OP:
De vereniging, via de technische commissie, behoudt het recht een speler, begeleider en/of coach het speelrecht te ontzeggen indien deze niet is behaald.