Jamie Neijndorff versterkt selectie van Garage Kil/Volendam DS1

Jamie Neijndorff versterkt selectie van Garage Kil/Volendam DS1

maandag 28 mei 2018

Garage Kil/Volendam Dames 1 heeft de eerste versterking binnen voor het aankomende seizoen. Jamie Neijndorff (23) verlaat het Purmerendse Vido om met KRAS/Volendam uit komen in de eerste divisie.

In de jeugd is Neijndorff begonnen met handballen bij Vido. Daarna maakte zij de overstap naar VOC, waar zij acht jaar heeft gespeeld. Twee seizoenen geleden keerde de Purmerendse terug naar Vido, waarmee zij afgelopen jaar uitkwam tegen de Volendamse dames in de tweede divisie. Jamie kan zowel op de middenopbouw- als op de linkerhoekpositie uit de voeten. In de eerste divisie mag je net als in de Eredivisie met een selectie van 16 speelsters afreizen naar een wedstrijd.

'Onwijs veel zin'

Neijndorff kijkt ernaar uit om de Volendamse damesploeg te vertegenwoordigen in de eerste divisie: “Ik wil graag nog een keer op hoger niveau spelen. Het trainingsprogramma dat Volendam biedt en het spelletje dat zij spelen spreken mij aan. Trainer Ruud van den Broeck en een aantal van de meiden ken ik al uit mijn tijd bij VOC. Ik heb er onwijs veel zin in!”

Van den Broeck is blij met de versterking: “Aankomend seizoen willen wij het speeltempo omhoog schroeven. Hiervoor hebben we een bredere selectie nodig om ook onze ambities in de eerste divisie waar te kunnen maken. Met de komst van Jamie hebben wij hiervoor de eerste stap gezet.”

Foto: Danny Klijnsma