JM Deurwaarder G.A. B.V. nieuwe premium partner van HV KRAS/Volendam!

JM Deurwaarder G.A. B.V. nieuwe premium partner van HV KRAS/Volendam!

woensdag 30 maart 2022

JM Deurwaarder G.A. B.V. verbindt zich komende 3 jaar aan HV KRAS/Volendam als premium partner. Hus Smid en Jaap Tol kwamen samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, om het sponsorcontract te ondertekenen. Het Metselbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is prominent zichtbaar bij zowel Heren 1 als Dames 1.

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “Na een moeilijke periode voor de sport, is het prachtig om te zien dat zo’n succesvol bedrijf zich voor langere tijd aan de club wil verbinden. We hopen dan ook dat we de mensen van Deurwaarder nog veel mogen ontvangen bij ons in de sporthal de Opperdam en dat we een mooie lange samenwerking tegemoet gaan!”

Hus Smid namens de sponsor: “Ons motto is ‘samen bouwen aan kwaliteit’ en vanaf heden doen wij dat ook samen met HV KRAS/Volendam. En daar zijn wij trots op!”

Sinds 1968 is JM Deurwaarder G.A. B.V. actief als onderaannemer. Voor grote en kleine aannemers in de woning- en utiliteitsbouw verzorgen zij het stel-, isolatie-, lijm-, voeg-, steiger-, timmer- en metselwerk + E-board gevelisolatie en Steenstrips (nieuwbouw en renovatie). Dagelijks zijn ongeveer 200 medewerkers actief op talloze projecten van verschillende omvang.

JM Deurwaarder G.A. B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van de ontwikkelende bouwer HSB. HSB is een ambitieus en professioneel bouwbedrijf dat medewerkers ziet als het belangrijkste kapitaal. HSB vindt het daarom belangrijk een aantrekkelijke, uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. Om beter te worden in het vak krijgt iedereen de ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Via loopbaanbegeleiding worden medewerkers gestimuleerd om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen. Kijk voor meer informatie op: https://www.jmdeurwaarder.nl