Jong BodyResults/Volendam onderuit in Kwintsheul

maandag 03 februari 2020

Jong BodyResults/Volendam speelde zaterdag zijn eerste uitwedstrijd van 2020. De tegenstander was koploper Wematrans/Quintus. Jesper Bramanis en Milo Bos keerden terug bij de gelederen, nadat zij een tijd aan de kant stonden met een blessure. De basisopstelling bestond uit Dave de Waal, Milo Bos, Jari Boer, Diego Jacobs, Beau Molenaar, Sil van Eijk en Mike Zwarthoed tussen de palen.

De Volendammers kenden een matig begin, waardoor de thuisploeg al snel een flink gat sloeg. Na achttien minuten stond er een voorsprong van 14-4 op het scorebord voor Quintus. Hierna herpakte Volendam zich aardig en ging het de kleedkamer in met een 16-9 achterstand.

Na de rust lukte het de Volendammers echter niet om verder in te lopen, waardoor de koploper de voorsprong kon uitbreiden. Na zestig minuten stond er een uitslag van 31-17 op het scorebord.

Wematrans/Quintus - Jong BodyResults/Volendam 31-17 (16-9)

Cafetaria Arnold Man of the Match: Jordan Beukman
Cafetaria Arnold Runner-up: Noah van Wieringen