Jong BodyResults/Volendam verliest in Waalwijk

Jong BodyResults/Volendam verliest in Waalwijk

maandag 16 december 2019

Jong BodyResults/Volendam wachtte afgelopen zaterdag een uitwedstrijd. In Waalwijk nam de ploeg van trainer Martijn Cappel het optegen Red-Rag/Tachos.

Door de vele blessures in de selectie kregen een aantal jongens uit de A-jeugd de kans. Zo sloten Dave de Waal, Mike Visser en Jelmer de Vries aan bij de groep. In de basis begonnen Mike Zwarthoed, Henri Karregat, Stefan van Gils, Sven van Vuuren, Noah van Wieringen, Beau Molenaar en Rick Zwarthoed. Ook Sil van Eijck, Jari Boer en Milan Zinken behoorden bij de selectie.

In de openingsfase gingen Volendam en Tachos gelijk op, dit mede door een aantal fraaie saves van Mike Zwarhoed. Na een stand van 6-5 kwamen de Volendammers in een fase waarin zij moeilijk scoorden. De thuisploeg had het vizier daarentegen wel op scherp staan en zorgde daardoor voor een 16-7 ruststand.

Na een lange bespreking in de pauze ging Volendam weer met goede moed van start aan de tweede helft. Ook nu was de beginfase goed, maar het verschil was te groot om snel dichterbij te komen. Onder meer Van Wieringen probeerde er met een aantal sterke acties nog een wedstrijd van te maken, maar dit bleek niet genoeg. Daar waar Tachos veel vechtlust toonde, ontbrak het hier bij Volendam aan. De wedstrijd ging dan ook met 35-17 verloren.

Hellas
Aanstaande zaterdag staat het thuisduel met IMTO Benelux/Hellas op het programma. De wedstrijd begint om 21:00 uur in sporthal Opperdam.

Cafetaria Arnold Man of the Match: Noah van Wieringen
Cafetaria Arnold Runner-up: Mike Zwarthoed