Jongens C schitteren op internationaal handbaltoernooi in Sint-Truiden

Jongens C schitteren op internationaal handbaltoernooi in Sint-Truiden

woensdag 03 april 2024

Afgelopen weekend hebben de jongens van Jongens C van HV KRAS/Volendam een opmerkelijke prestatie neergezet tijdens het internationale handbaltoernooi in Sint-Truiden, België. Met een mix van vastberadenheid, teamwork en sportieve vaardigheden hebben ze laten zien wat ze waard zijn.

Het toernooi bood een uitdagend podium met maar liefst 104 teams uit zes landen. Jongens C van HV KRAS/Volendam toonde zich van hun beste kant en bewezen tot grootse dingen in staat te zijn.

Na een succesvolle start op vrijdag, waarbij de eerste wedstrijd tegen Roda 71 met overtuiging werd gewonnen met 31-9, zetten de jongens hun winnende reeks voort. Ondanks enkele uitdagende momenten, zoals de spannende wedstrijd tegen Filtercare Achilles die nipt verloren werd met 14-11, bleven de jongens vol passie en strijdlust spelen.

Het hoogtepunt van het toernooi kwam op zondag, toen Jongens C tegen Neuville Handball stond, de nummer 1 in de poule. Onder luide aanmoedigingen van het publiek en met een ongekende teamgeest wisten de jongens een sensationele overwinning te behalen met 13-14.

Hoewel ze net geen finaleplaats behaalden, eindigde Jongens C op een indrukwekkende 5de plaats door Dombasie te verslaan met 11-20. Deze prestatie toont de groei en potentie van het team, en we zijn enorm trots op hun inzet en doorzettingsvermogen.

Valerie Scherpenzeel: Namens HV KRAS/Volendam willen we alle spelers, coaches en supporters bedanken voor hun bijdrage aan dit onvergetelijke weekend. De Jongens C hebben zich laten gelden en bewezen waartoe zij in staat zijn. Een sterk visitekaartje is afgegeven!


Klik verder voor meer verslagen en foto's van St. Truiden op onze verenigingspagina!