Knap herstel KRAS/Volendam maar komt een puntje tekort

woensdag 23 november 2022

KRAS/Volendam was gebrand op een revanche na de recente puntendeling tegen Hurry-Up en startte zaterdag tegen Bocholt goed met degelijk spel. Beide teams scoorden om en om tot 7-7 na 13 minuten maar door slordig balverlies nam Bocholt een voorsprong,7-5, die overigens net zo snel weer gelijk getrokken werd 7-7. Steeds was het Bocholt dat de voorsprong pakte maar KRAS/Volendam kwam iedere keer net zo snel weer langszij getuige de 16-16 gelijke stand bij rust. In de tweede helft kennen de Volendammers steevast een mindere start en zo ook nu. Er werden wat open kansen gemist en ondanks enkele goede reddingen van keeper Evan de Lange kwam Bocholt op voorsprong tot 29-25 in de 21e minuut. Weer zette KRAS/Volendam aan en werkte de achterstand punt voor punt weg maar het eindsignaal kwam bij 31-30 en dat was best jammer. KRAS/Volendam had zeker een puntje verdiend. Topscorers bij KRAS/Volendam waren Lucas Schneider en Tim Roefs met beiden 8 treffers.

Aankomende zaterdag speelt KRAS/Volendam heren 1 om 19:00 thuis tegen Achilles Bocholt. De laatste thuiswedstrijd van 2022. Ben jij er ook bij?