Koop nu je tickets voor de Best of Three!

Koop nu je tickets voor de Best of Three!

dinsdag 30 mei 2023

Na het waanzinnige succes van het winnen van de bekerfinale is het onze heren ook gelukt om een plekje in de HandbalNL-League finale te bemachtigen! De finale wordt gespeeld tegen KEMBIT Lions.????

De eerste wedstrijd zal zondag 4 juni 14:00 uur plaatsvinden in Sittard. De tweede wedstrijd vindt op zondag 11 juni 15:15 uur plaats in onze Opperdam.????

Om met zoveel mogelijk supporters de heren te kunnen aanmoedigen zorgen we voor supportersbussen naar de uitwedstrijd!  Combitickets voor de uitwedstrijd zijn te reserveren via kassa@handbalvolendam.nl. Wees er snel bij want op=op! Deze tickets zijn inclusief busticket. Prijzen hiervoor zijn:

  • Jeugd tot en met 15 jaar: 20 euro
  • Volwassen: 25 euro

Het betalen van de tickets voor de uitwedstrijd kan vóór vertrek in de kantine. Hierover later meer informatie. De bussen zullen om 10:00 vertrekken vanaf de Opperdam. 

De tickets voor de thuiswedstrijd zijn via de volgende link te koop: handbalvolendam.nl/tickets/. De bandjes voor de thuiswedstrijd kunnen bij de kassa opgehaald worden voor aanvang van de wedstrijd.????

Laten we er met zijn allen, net als bij de bekerfinale, één groot feest van maken!????

Heb je nog vragen? Mail naar marketing@handbalvolendam.nl

????HUP VOLLEDAM????