Kraamzorg Excellent voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

Kraamzorg Excellent voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

woensdag 10 maart 2021

Kraamzorg Excellent voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

Kraamzorg Excellent verbindt zich voor de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Kelly Bond ondertekende samen met voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, het sponsorcontract. Het Volendamsekraamzorgbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is de komende jaren te bewonderen op de trainingspakken van de Heren Jeugdopleiding!

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “Kraamzorg Excellent is een mooi Volendams bedrijf dat actief is in een branche die wat afwijkt van de gemiddelde sponsor. Dat maakt het natuurlijk extra leuk als zij dan besluiten te vereniging te willen ondersteunen in een lastige tijd! Als kraamverzorgers houden de professionals van Kraamzorg Excellent zich bezig met de allereerste fase van het menselijk leven. Dat ze bij ons de jeugd komen sponsoren is daarom natuurlijk een fantastisch mooie match. We hopen nog lang uit te mogen kijken naar een succesvolle samenwerking met Kraamzorg Excellent!” 
Ook Kraamzorg Excellent is blij met de partnership voor de komende jaren: “Kinderen zijn de toekomst en wij staan aan de wieg van die nieuwe talenten!”

Na jarenlang voor een andere kraamorganisatie gewerkt te hebben, is Kraamzorg Excellent opgericht om net even dat stapje extra te kunnen zetten. Een kindje zorgt voor een roze wolk, maar ook voor verantwoordelijkheid en het geven van zorg. Wij, de meiden van Excellent, kunnen jullie daarbij helpen! Door persoonlijke begeleiding, ook al tijdens de zwangerschap, werken wij samen toe naar de bevalling en de kraamtijd. Er komt tijdens de zwangerschap veel op jullie af, zeker als dit de eerste keer is en voorbereiding is echt het halve werk. 

Kijk voor meer informatie op www.kraamzorgexcellent.com