Kras Recycling verlengt hoofdsponsorschap bij HV KRAS/Volendam

Kras Recycling verlengt hoofdsponsorschap bij HV KRAS/Volendam

dinsdag 22 maart 2022

Na lang uitstellen vanwege corona, konden Ben Kras, Henk Binken en Thomas Zwarthoed van Kras Recycling en voorzitter van HV KRAS/Volendam dan eindelijk bij elkaar komen voor een fysieke contractondertekening om de verlenging van de hoofdsponsor te formaliseren.

Het bedrijf is al zo lang hoofdsponsor van de club dat de naam HV KRAS een begrip is geworden in zowel de gemeente als de handbalwereld. Een gegeven dat bijna vanzelfsprekend is geworden, terwijl het natuurlijk uitzonderlijk uniek is. Kras Recycling is een steunpilaar binnen de handbalvereniging en daarnaast ook de hele sportende gemeenschap van gemeente Edam-Volendam.

Voorzitter Piet Kes is daarom ook erg blij met de verlenging van de hoofdsponsor: “De relatie met Kras Recycling gaat terug tot in een ver verleden! Al meer dan 20 jaar is het bedrijf betrokken als naamgever en hoofdsponsor van de vereniging. We zijn nog steeds even trots dat onze club de naam mag dragen van zo’n mooi Volendams bedrijf en we hopen dat dat nog lang het geval mag blijven!”

Ben Kras namens Kras Recycling: “De ambities, cultuur en energie die de club uitstraalt, maar ook de organisatie van de club en haar vele (jeugd)leden, past bij een top club zoals HV KRAS/Volendam en dat sluit heel goed aan bij de ambities en visie van ons bedrijf”

KRAS Recycling is een internationaal opererende onderneming, met zijn hoofdkantoor in Volendam. Het familiebedrijf is uitgegroeid in een organisatie met vestigingen in Nederland, België, Kosovo en Hong Kong. In de eerste plaats is KRAS Recycling een complete dienstverlener voor bedrijven bij het inzamelen, sorteren, bewerken en verkopen van afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen.

Het door KRAS Recycling ingezamelde afval wordt geschikt gemaakt voor hergebruik of bewerkt tot grondstof voor nieuwe producten. De Volendamse onderneming voert de processen zelf uit of maakt hierbij gebruik van betrouwbare partners. De geproduceerde grondstoffen en halffabricaten worden vervolgens doorverkocht aan gecertificeerde eindgebruikers wereldwijd. Kijk voor meer informatie over KRAS Recycling op de website van de organisatie. https://www.kras-recycling.com/