KRAS/Volendam Dames 2 ongeslagen kampioen

KRAS/Volendam Dames 2 ongeslagen kampioen

dinsdag 14 maart 2017

Op papier was het eigenlijk al een feit. Vorige week werden de dames 2 kampioen doordat Vido (de huidige nummer 2) verloor. Hierdoor stonden onze dames genoeg punten los om kampioen te worden. Maar wat is nu leuker om de week erop tegen Vido zelf te moeten spelen en te laten zien hoe het moet.

Afgelopen zondag hebben onze dames Vido verslagen met een 18-26 winst. Dit keer ging het er pittig hard aan toe. Uiteindelijk wisten de dames in de laatste tien minuten het tij te keren en het eigen spel te spelen. In de kleedkamer werd de overwinning gevierd onder luid gejuich en heerlijke champagne. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en dan zit het seizoen er op.

Ongeslagen kampioen worden, dat wordt je niet zomaar. Daarom hopen de dames zeker volgend jaar hoger te mogen spelen, zodat er nog meer uitdaging in het spel komt en ze zichzelf omhoog kunnen werken. Het afgelopen seizoen was daarbij eigenlijk 'te makkelijk' aangezien er vaak met tien punten of meer werd gewonnen. De dames hebben zich dit seizoen goed ontwikkeld en ze zijn op elkaar ingespeeld. Ze zijn een echt team geworden waarbij iedereen haar steentje bijdraagt en elkaar aanmoedigt.  Daarbij zijn ze goed ondersteund door coach Monica Bosch en haar dochter Naomi Bosch. Namens de dames willen zij hen bedanken voor de steun en de positiviteit tijdens de wedstrijden. Ook willen zij trainers René Scherpenzeel en Diego Jacobs bedanken voor de fijne trainingen die er toe geleid hebben dat onze dames met kop en schouders boven iedereen in de poule uitstaken.

Meiden gefeliciteerd en hopelijk wordt het harde werken beloond in de vorm van promotie!