KRAS/Volendam Dames C1 3e in Topklasse!

maandag 23 mei 2022

Toch wel met gezonde spanning begonnen de meiden van Lex van der Post zaterdag aan hun laatste wedstrijd dit seizoen tegen Vrone. Bij winst thuis in de Opperdam zouden zij naar de 3e plaats in het klassement stijgen. De dames van Z.A.P. C1 die tot dan toe de derde plaats bezetten speelden immers met dispensatie.

Gezonde spanning bij de meiden zoals gezegd vanwege een knotsgekke uitwedstrijd aan het begin van het seizoen bij Vrone, die in de zoemer met 1 punt werd verloren. De meiden hadden toen na afloop een iets langere douche nodig om hun teleurstelling te verwerken. Dat zou ze niet nog eens overkomen! Helaas voor de meiden van de C1 ook vanwege corona veel verplaatste en niet gespeelde wedstrijden dit seizoen. Maar zeker in de tweede helft van het seizoen kwamen de meiden goed op stoom. Zo verloren ze maar nipt met één punt van het sterke VZV en wonnen ze bíjna bij VOC in Amsterdam. Hun laatste wedstrijd zouden ze in ieder geval winnen, was afgesproken. En zo geschiedde. Met ‘gemak’ kwamen de meiden bij rust al op 7 punten voorsprong. Waar was het bij die eerste wedstrijd toch misgegaan? De verbazing was van hun gezichten te lezen. Met een eindstand van 24-10 was iedereen daarom meer dan tevreden.

Na de wedstrijd vierden de meiden met coach Lex hun verdiende 3e plaats in het klassement in de Bowling. Linda, Kim, Anne, Caitlyn, Mila, Jenthe, Dyan, Yara, Tess, Emmy, Kirsten, Marlies en Aislyn, Gefeliciteerd met deze mooie prestatie! We hebben van jullie genoten.