BBQ Outside Festival biedt gratis toegangskaartjes tot Playoff wedstrijden HV KRAS/Volendam

BBQ Outside Festival biedt gratis toegangskaartjes tot Playoff wedstrijden HV KRAS/Volendam

zondag 14 april 2024

Het BBQ Outside Festival staat gepland voor zaterdag 20 april 2024 en belooft een ongeëvenaard BBQ-spektakel te worden. Als blijk van samenwerking tussen BBQ Outside en HV KRAS/Volendam, krijgen de bezoekers bij een gratis kaartje voor één van de Playoff wedstrijden van HV KRAS/Volendam op de 4e of 18e mei aanstaande!

Het festival, gehouden van 10:00 tot 17:00 uur op locatie Edisonweg 17 in Purmerend, biedt een breed scala aan culinaire hoogstandjes en BBQ-ervaringen die zeker de smaakpapillen zullen prikkelen. Dankzij gratis parkeergelegenheid ter plaatse wordt het bezoek aan het festival nog gemakkelijker en toegankelijker voor alle gasten.

"Erik Kool van BBQ Outside zegt: "We zijn verheugd om alle festivalbezoekers de mogelijkheid te bieden om niet alleen te genieten van het BBQ-spektakel, maar ook om deel uit te maken van de opwinding van de Playoff wedstrijden van HV KRAS/Volendam. Deze samenwerking benadrukt ons streven naar gemeenschapsbetrokkenheid en het ondersteunen van lokale initiatieven."

Mis deze unieke gelegenheid niet en noteer de datum van het BBQ Outside Festival alvast in je agenda. Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op de volgende link: hier