KRAS/Volendam handbalnieuws weekend 25 en 26 maart

maandag 27 maart 2017

KRAS/Volendam meisjes E2 overlopen DSG

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie op de rol tegen DSG, geen hoogvlieger in onze poule. De uitwedstrijd was het maar 12-8 ware het niet dat er toen een drietal grote jongens meededen die er nu niet bij waren. Een mooie gelegenheid om alle meiden nog een doelpuntje te laten meepikken dus dat gingen we dan ook proberen. Voordat we eigenlijk goed en wel zaten kwam de doelpuntenmachine gelijk op stoom en zorgden Roos Haverkort (2), Joëlle de Does (3), Nyla Loch (2) Esmee Machielsen, Jennie Kemper, en Anne Steur ervoor dat de eerste tien doelpunten mooi verdeeld werden! De super trotse coaches vonden het prachtig om te zien dat iedereen tot score kwam want dát is de kracht van dit team! Het is mooi om te zien hoe deze meiden er samen voor gaan in het veld zowel aanvallend als verdedigend, iedereen met zijn eigen kwaliteiten! Verdedigend zat alles goed dicht, Nadine Bond was onuitputtelijk en Fay Kes stopte vakkundig de ballen die nog op het doel afkwamen, ondanks dat we DSG met een veldspeler meer lieten spelen. Joëlle de Does zorgde ervoor dat we met een 13-1 voorsprong de rust in konden. In de tweede helft bleef het beeld hetzelfde, aanvallend werden de scherpschutters Roos en Joëlle steeds heel mooi gevonden door Jennie Kemper en Nyla Loch en verdedigend zat het gewoon op slot, onze Anne Steur, Esmee Machielsen en Nadine Bond lieten zich niet van hun stuk brengen en Fay Kes bleef goed geconcentreerd ondanks dat ze niet zoveel ballen te verwerken kreeg, en dat is ook een kunst! De eindstand was dan ook 21-4. Het einde van het zaalseizoen is een feit en wij als coaches zijn heel erg trots op deze ploeg en het mooie resultaat dat ze samen hebben neergezet!! Terechte kampioenen!! Op naar het veldseizoen.