KRAS/Volendam strijdend ten onder tegen Sporting Neerpelt

dinsdag 08 maart 2022

Met in het achterhoofd toch de (kleine) kans om de Final Four te behalen was de start weliswaar wat afwachtend (5-1 na 5 minuten) maar in de 10e minuut kwam KRAS/Volendam alweer knap langszij, 5-5 nadat keeper Dennis Schellekens enkele fraaie reddingen had laten zien en zelfs een 7 meter wist te keren. Al snel werd duidelijk dat Neerpeltspeler en oud international Bartek Konitz zijn ploeg op sleeptouw nam en uiteindelijk  met het grootste gemak een dozijn treffers moeiteloos achter onze keeper deponeerde en iedereen het nakijken gaf. Toch was de ruststand van 16-14 nog alleszins draaglijk maar een Belgische tempoversnelling na rust, plus enkele gemiste kansen onzerzijds tilden de stand, halverwege de 2e helft, naar 27-20 en was de race eigenlijk gelopen.

Nadat Jordy Baijens en Robin Nagtegaal nog scoorden in de empty goal werd de eindstand 33-28. KRAS/Volendam creéérde vele kansen maar met het afronden ontbeert men de nodige scherpte en dat is toch best een “kluspuntje”. Florent Bourget was topscorer met 8 treffers.