KRAS/Volendam vergeet zichzelf te belonen in Zwartemeer

dinsdag 21 februari 2023

Met nog een klein beetje hoop op een goede afloop van de race werd er stevig gestart tegen het uit de kluiten gewassen JD Techniek Hurry-Up. Al snel bleek dat weliswaar de inzet hoog was, maar de afronding en de concentratie te wensen overliet. En dat speelde Hurry-Up in de kaart, getuige de 12-10 tussenstand in de 22e minuut. Veel open kansen werden niet in een doelpunt omgezet.

De heren gingen rusten met een stand van 15-12. Na rust werd er van keeper gewisseld, maar ook Craig McClelland kon, evenals keeper Evan de Lange het tij niet keren en ondanks dat KRAS/Volendam de hele wedstrijd eigenlijk niet kansloos was, kwam men niet dichterbij dan 25-22 in de 19e minuut. Hurry-Up gaf de winst niet meer weg, maar getuige de vier gemiste penalty’s en de vele gemiste kansen zat er voor KRAS/Volendam niet meer in dan een 33-28 nederlaag. Jammer. Topscorer was Stefan van Gils met 8 treffers.