KRAS/Volendam verlies in de laatste 10 minuten van Lions

dinsdag 07 juni 2022

De mannen van KRAS/Volendam speelden zaterdagavond duidelijk twee verschillende helften in het hete Limburg bij en tegen de Lions in de Stadssporthal. Voor de pauze speelde oranje, na een rommelige start, met flair en pakte mede dankzij enkele fraaie reddingen van keeper Dennis Schellekens hierna dan ook  een 2-5 voorsprong na treffers van Alex Binderis en Zlatko Pavicevic. Door wat slordigheidjes kwamen de Lions toch weer langszij (23e min 11-11) maar enkele stevige slotminuten resulteerden in een 13-15 voorsprong bij rust door doelpunten van Evert Kooijman en Stefan Van Gils.

Direct na rust leek KRAS/Volendam de voorsprong verder uit de bouwen, 15-19 na 6 minuten, maar de Lions kropen steeds dichterbij tot 20-21 na 10 minuten. Een sterk tussenoffensief zorgde toch weer even voor een 24-28 voorsprong (19e min.) maar hierna keerde het tij, open kansen werden gemist  en ook de dekking liet het regelmatig afweten waardoor de ene na de andere break  keeper Rob Goudriaan om de oren vloog. Weliswaar een wedstijd om des keizers baard maar als je de hele wedstrijd aan de positieve kant van de score staat dan is het op zijn zachts gezegd wat bitter. Eindstand 33-30.

Zlatko Pavicevic werd uitgeroepen tot man of the match en zorgde, samen met Alex Binderis  en Jordy Baijens gebroederlijk voor de helft van de doelpunten. Ieder 5x.

Zondagmiddag 13:30 is de eerste van “The Best of Three” tegen Aalsmeer en dan gaan we voor de echte prijzen.