Marketing en communicatie stagiair gezocht!

Marketing en communicatie stagiair gezocht!

woensdag 11 januari 2023

Als stagiair ga je onze marketing ondersteunen en houd je je bezig met onze social media kanalen. Je komt in een klein en gezellig team terecht. We houden van gezelligheid maar stropen ook de mouwen op om aan de slag te gaan. Van emailmarketing tot het maken van video’s & van het schrijven van blogs tot het vullen van de contentkalender, het komt allemaal aan bod tijdens je stage!

Tijdens je stage bij HV KRAS/Volendam gooien we je natuurlijk niet zomaar in het diepe! Je wordt intensief begeleid en gecoacht door een stagebegeleider uit onze organisatie. Deze stagebegeleider is het aanspreekpunt voor jou en de opleiding. Hij of zij helpt je bij het vaststellen van je stagedoel en de opdrachtformulering, én beoordeelt je werk.

Waar kom je terecht en wat zijn jouw werkzaamheden?

Tijdens je stage ben je onderdeel van het HV KRAS/Volendam ‘kantoor’. Je voegt je bij een team jonge, ontwikkelende collega’s.  Bij de praktijkopdrachten en de stage krijg je echte verantwoordelijkheden. Je maakt geen papieren opzetjes waar nooit meer iets mee gebeurt, maar je bent reallife aan de slag. Je inzet leidt tot resultaat en je resultaten zijn meetbaar. De evenementen die je organiseert, de concepten die je bedenkt, de (beleids-)plannen die je ontwikkelt. Ze worden allemaal daadwerkelijk uitgevoerd of toegepast. Een echte praktijkstage dus, om een stevige basis te leggen voor je latere loopbaan.

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Het bedenken en uitvoeren van campagnes
  • Het creëren van plaatjes met het gebruik van Canva
  • Het helpen innoveren van onze social media kanalen
  • Onze marketing ondersteunen
  • Bezighouden met onze social media kanalen
  • Acties bedenken

Klinkt dit als iets voor jou? Mail dan snel naar marketing@handbalvolendam.nl en hopelijk voeg jij je binnenkort bij ons team!

Foto: Jaap van der Pijl