Moeizame maar verdiende winst voor Cafetaria Arnold Dames 1

Moeizame maar verdiende winst voor Cafetaria Arnold Dames 1

zondag 23 oktober 2016

Cafetaria Arnold Dames 1 won afgelopen zaterdag zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Succes/Schoonmaak VOC 3 werd met 22-15 verslagen, al was het moeizaam.

De wedstijd van de dames tegen VOC startte zaterdagavond vrij rustig. Door wat mooie acties stond het na 13 minuten 6-2 voor HV Kras/Volendam. Echter vielen er in de minuten die volgden behoorlijk wat gaten in de verdediging van Volendam, waardoor VOC terug kon komen tot 11-9 met de rust. In de tweede helft kwam Volendam goed terug. Er werd niet langer meegegaan in het ietwat trage spel van VOC. Daarbij probeerde Volendam positief gebruik te maken van het feit dat de scheidsrechters geen reden zagen om de tijdsduur van de VOC aanvallen aan banden te leggen. De bal werd meerdere malen onderschept waardoor de stand, mede door wat snelle breaks, al snel 18-12 werd. De rest van de tweede helft verliep ietwat onrustig, maar de dames van Volendam gingen er uiteindelijk met een winst van 22-15 vandoor.
Woman of the match was Mandy Kwakman!

HV KRAS/Volendam - VOC: 22-15 (11-9).
Scores HV Kras/Volendam: Kelly de Haan, Stephanie Tuijp, Alyssa Alings 10, Mandy Kwakman 4, Cathy Groote 3, Priscilla Bergman 2, Daniela Spruijt 1, Sabrina Van der Mast 1, Evita Silven 1, Deniece Feijen, Fiona Scherpenzeel, Carina Zwarthoed.