Nemassdeboer breidt partnership met HV KRAS/Volendam uit!

Nemassdeboer breidt partnership met HV KRAS/Volendam uit!

donderdag 20 mei 2021

De komende 3 jaar is nemassdeboer te zien als jeugdsponsor op het trainingspakkenplan van de Dames Opleiding! Eigenaren Jan de Boer, Job Kwakman en voorzitter van HV KRAS/Volendam, Piet Kes, kwamen samen om de sponsorovereenkomst te tekenen. Het Volendamse bedrijf is al jarenlang sponsor bij de handbalvereniging. In een moeilijke tijd voor de vereniging, zowel financieel als technisch, besloten zij niet alleen de bestaande sponsoring uit te breiden, maar daarnaast ook mee te doen als sponsor aan het trainingspakkenplan!

Piet Kes is verheugd met de uitbreiding van nemassdeboer: “nemassdeboer is al decennialang een gevestigde naam in onze gemeenschap. Het is prachtig om te zien dat zij zo betrokken zijn om diezelfde gemeenschap in beweging te kunnen houden met zowel breedte- als topsport. Een betrokken en trouwe sponsor als nemassdeboer is goud waard in het verenigingsleven. We hopen nog jarenlang te kunnen uitkijken naar een succesvolle samenwerking!” 

Ook Jan de Boer is blij met de uitbreiding: “Wij verbinden ons graag aan HV KRAS/Volendam ter ondersteuning en om sport toegankelijk te houden voor de jeugd.”
Met ruim 65 jaar ervaring, circa 120 professionals en 5 vestigingen in Noord-Holland biedt nemassdeboer hoogwaardige financiële dienstverlening aan zowel particulieren als ondernemers. Zij staan u terzijde bij al uw financiële beslissingen rondom (bedrijfs)verzekeren, hypotheken, pensioen, onroerend goed en financieel advies.

Kijk voor meer informatie op www.nemassdeboer.nl