Nieuw uitshirt seizoen '17/'18 bekend

Nieuw uitshirt seizoen '17/'18 bekend

woensdag 01 maart 2017

De stemronde op de mogelijke nieuwe uitshirts voor het seizoen '17/'18 heeft veel losgemaakt. Supporters van HV KRAS/Volendam en andere handbalfans discusiëerden erop los welk tenue het mooiste was: de overwegend roze variant of het zwart-roze tenue (of geen van beide). Zelfs bekende Nederlanders roerden zich.

De kleine driehonderd stemmen zijn geteld. Met 82% van de stemmen is het zwart-roze shirt het meeste in de smaak gevallen. Dat betekent dat dit shirt het nieuwe uittenue is van het seizoen '17/'18! Onder de mensen die hebben gestemd heeft de club één winnaar getrokken. De winnaar van het nieuwe uitshirt is Sharon Plat!

Wij bedanken alle fans die de moeite hebben genomen om te stemmen op het nieuwe shirt en de vloggers die hun keuze op onze socials hebben toegelicht. De verwachting is dat begin augustus 2017 de nieuwe shirst worden opgeleverd. Wil jij verzekerd zijn van het nieuwe uitshirt? Stuur dan een mailtje naar Léon van Schie: l.van.schie@handbalvolendam. Zo kan de club een indicatie maken hoeveel shirts het moet bestellen. De kosten bedragen € 50,-. Ook is er een mogelijkheid om de naam van je favoriete speler, of natuurlijk je eigen naam, op de rug te laten drukken.