Nieuwe aanwinst voor KRAS/Volendam

Nieuwe aanwinst voor KRAS/Volendam

maandag 06 juni 2022

Naast Geert Hinskens en Evan de Lange heeft nu ook de 17-jarige rechterhoek Thimo Axt van HV Quintus, voor 1 jaar, een contract getekend bij KRAS/Volendam. 

Toekomstig coach van KRAS/Volendam: Geert Hinskens, hoopt dat Thimo bij KRAS/Volendam tot een vaste kracht aan de rechterkant kan uitgroeien: “Thimo heeft afgelopen seizoen zijn eerste stappen in de BENE-League gezet bij Quintus en heeft dat naar behoren gedaan. We hopen dat hij bij Volendam de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste kracht aan de rechterkant. Voor Thimo is het belangrijk dat hij veel minuten gaat maken aankomend seizoen in zowel heren 2 als heren 1. Dat is op dit moment het belangrijkste in zijn ontwikkeling”.

Thimo zelf is erg enthousiast om dit nieuwe avontuur aan te gaan: “Ik ben op mijn 7e begonnen met handbal bij Snelwiek. In de C-jeugd heb ik de overstap gemaakt naar Quintus. Sinds afgelopen seizoen zit ik ook op de HandbalAcademie. Ik ben blij met de kansen die ik heb gekregen bij Quintus en het vertrouwen dat ik hierbij heb gekregen van Geert Hinskens. Ik was zeer enthousiast toen ik werd benaderd door Volendam. Volendam is een club die meedoet aan de top. Dit is dus een grote stap voor mij waar ik veel mogelijkheden zie om mij verder te ontwikkelen. Ik ga er keihard aan werken om mijn minuten te mogen maken voor Volendam en wat te kunnen betekenen voor de club. Ik kijk er erg naar uit en hoop hier veel te leren”, alsdus de rechterhoek.