Oefenwedstrijd tegen Zuid-Korea tijdens Zaanse Handbaldagen

Oefenwedstrijd tegen Zuid-Korea tijdens Zaanse Handbaldagen

maandag 12 december 2016

Het Heren 1-team van Volendam gaat een mooi duel tegemoet op 20 december. Dan spelen de Volendamse mannen tegen het nationale team van Zuid-Korea. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden tegen dit topland.

Ook het Nederlands team tijdens deze handbaldagen tegen Zuid-Korea. Voor dit duel zijn Dani Baijens en Léon van Schie geselecteerd om voor Oranje te spelen! De wedstrijden worden gespeeld in sportcentrum de Koog in Koog aan de Zaan.

Zuid-Korea behoort al jaren tot de twintig beste handbalteams van de wereld. De ploeg miste plaatsing voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, vier jaar eerder waren de Aziaten wel van de partij in Londen. Met hun snelle en offensieve spel vormen de Koreanen een prettige tegenstander voor Nederland en België, die zich momenteel midden in de kwalificatiecyclus bevinden voor het Europees kampioenschap.

Programma
20 december, 20.00u: Zuid-Korea – HV KRAS/Volendam
21 december, 20.00u: Zuid-Korea – Nederland
22 december, 20.00u: Zuid-Korea – België
Zaal open dagelijks vanaf 18:45 uur

Kaarten kosten 5 euro per stuk per wedstrijd. Een passe-partout voor alle duels kost slechts 10 euro. Reserveren kan via aanmelden@sport-koepel.nl onder vermelding van Tickets. Vermeld in het mailtje je naam en het aantal tickets dat je wilt reserveren.

Voorafgaand aan de wedstrijd van het Nederlands team op 21 december, worden er van 15:30 tot 17:30 uur gave handbalclinic verzorgd voor kinderen tot 16 jaar. Enkele spelers van het Nederlands Handbalteam is aanwezig en leren je de kneepjes van de sport. Reserveren kan via aanmelden@sport-koepel.nl onder vermelding van Clinic.