Succesvolle Onderbouw 'KOM handballen' promotiedag

Succesvolle Onderbouw 'KOM handballen' promotiedag

dinsdag 26 maart 2024

Op zaterdag beleefde de onderbouwjeugd van HV KRAS/Volendam een uiterst succesvolle dag. Als start van de "Rabobank KOM Handballen Promotietour", was er een grote opkomst van zowel ouders als kinderen die hebben genoten van een dag vol sportieve handbalactiviteiten, waaronder speedhandballen, springkussens en glow-in-the-dark-lazergamen. Een grote groep vrijwilligers deed enthousiast mee onder leiding van Fiona en Valerie Scherpenzeel en samen leverde zij uitmuntend werk. Ook de samenwerking met Sport-koepel Edam/Volendam en de werkgroep Hart voor Handbal droeg bij aan het succes van de dag. Het resultaat was een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemende teams, waaronder onze F1, F2, E1, E2, E3, D1, D2, D3 en vriendjes en vriendinnetjes.

De ouders en publiek waren unaniem enthousiast over het verloop van de dag en de organisatie ervan.

"Het is toch prachtig om te zien wat er allemaal voor de jeugd gedaan wordt in zo'n club. Het wordt al warmer in de club, net als de cappuccino’s in de kantine!" aldus vader Schilder.

Hun positieve feedback bevestigt het succes van het evenement en de tevredenheid van alle betrokkenen. HV KRAS/Volendam kijkt terug op een geslaagde dag en bedankt alle deelnemers, partners, ouders en vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit prachtige evenement.

In de middag vonden ook nog de huldigingen plaats voor de Heren Senioren 4 en D3, waardoor de dag nog meer glans kreeg.

Volg onze socials en website om meer activiteiten te zien van de Rabobank KOM Handballen Promotietour