Ook Volendamse vrouwen verlengen bij Cafetaria Arnold Dames 1

Ook Volendamse vrouwen verlengen bij Cafetaria Arnold Dames 1

dinsdag 30 mei 2017

Naast de aanwezigheid van Priscilla Bergman en Alyssa Alings hebben ook diverse Volendamse dames aangegeven dat zij ook volgend seizoen spelen voor Cafetaria Arnold Dames 1.

Mandy Kwakman heeft in de loop van het seizoen de smaak van spelverdeelster goed te pakken gekregen. Door hard werken heeft zij zich tussen de ervaren meiden, Alyssa Alings en Sabrina van der Mast, in de basis geknokt.  Mandy heeft een hoop geleerd van deze meiden, waardoor zij een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. ‘Ik heb erg veel zin in aankomend seizoen en ben bereid alles aan de kant te zetten voor handbal’ aldus Mandy.

Ook Carina Zwarthoed maakt zich klaar voor aankomend seizoen. Deze rustige, nuchtere Volendamse verricht veel arbeid op de training. Samen met Priscilla Bergman bezet zij aankomend seizoen de cirkel positie.

Anja Tol, die in de voorbereiding van dit seizoen geblesseerd raakte is hard aan het trainen om aankomende voorbereiding weer van de partij te zijn. Momenteel is het 6,5 maand na haar kruisband operatie, zij is nu hard aan het trainen met de fysiotherapeut en werkt in de zaal aan haar conditie. ‘Revalideren van een kruisband blessure is pittig en lang, je komt jezelf tijdens de revalidatie dan ook een aantal keer tegen. Daar ben ik alleen maar sterker van geworden en ik doe er dan ook alles aan om sterker terug te komen’, aldus Anja.

De Purmerendse keepster Kelly de Haan heeft haar plezier weer terug gevonden bij Cafetaria Arnold Dames 1. Daardoor is zij aankomend seizoen ook weer te zien bij onze dames. Kelly: ‘ook volgend seizoen staat voor mij in het teken van plezier in het spelletje, daarnaast gaan we voor weer een mooi seizoen. We hebben een leuk team dus dat moet geen probleem zijn’.

Aankomende donderdag zijn de dames weer te bewonderen in de Opperdam. Zij spelen een oefenwedstrijd tegen DSO die afgelopen seizoen uitkwam in de tweede divisie. De wedstrijd zal om 19:45 uur gespeeld worden.