Oproep bondsscheidsrechter

Oproep bondsscheidsrechter

dinsdag 29 november 2022

Helaas heeft de vereniging een acuut probleem met betrekking tot het leveren van bondsscheidsrechters. We hebben NU hulp nodig. 
De vereniging dient voor ieder team dat speelt in de wedstrijdsport één bondsscheidsrechter te leveren aan de bond. Deze fluit dan en helpt hiermee HV KRAS/Volendam voldoen aan de leveringsplicht welke is opgelegd door het NHV. Hiermee voorkomen we boetes en zelfs punten in mindering bij onze topteams. 
Corona heeft pittig huisgehouden op scheidsrechters gebied in onze vereniging. Waar we 3 jaar geleden nog 7 Bondsscheidsrechters in actief en/of in opleiding hadden hebben we nu er nog maar drie. Op dit moment hebben we alleen de beschikking over Hans Admiraal (actief) en Dave de Waal en Wessel Blokzijl (beide in opleiding). 
In samenspraak met het NHV heeft de vereniging nog de tijd gekregen om mensen te werven tot het einde van dit kalender jaar. Alle acties daargelaten is het ons niet gelukt tot nu toe om mensen warm te maken en de club uit de brand te helpen. Dit is voor ons als club een grote uitdaging. Om deze wedstrijden te mogen fluiten heb je namelijk officiële papieren nodig. Bij het niet-leveren van de scheidsrechter riskeren wij per wedstrijd een boete en zelfs punten in mindering bij Heren 1, Dames 1 en andere topteams. 
Ken jij wellicht iemand binnen jouw netwerk een bondsscheidsrechter die ons uit de brand wilt helpen voor één of meerdere wedstrijden? Dan vernemen wij dat heel graag via: info@handbalvolendam.nl 
Er gelden stevige vergoedingen voor bondsscheidsrechters die actief voor onze vereniging gaan fluiten. Ook alle eventuele cursuskosten worden gedragen door de vereniging! Informeer dus gerust naar de mogelijkheden!