Oproep voor HV KRAS/Volendam Jeugd: Zapp Recordbrekers zoekt jou!

Oproep voor HV KRAS/Volendam Jeugd: Zapp Recordbrekers zoekt jou!

woensdag 03 juli 2024

Handbaltalenten tussen de 10 en 16 jaar oud met een bijzonder handbaltalent krijgen nu de kans om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van Zapp Recordbrekers! Na een spectaculair eerste seizoen vol verbazingwekkende records, is het programma terug voor meer en zoekt het opnieuw kinderen die willen schitteren.

Over Zapp Recordbrekers

‘Recordbrekers’ is een spannende tv-show, gepresenteerd door Ron Boszhard en Britt Dekker. In dit programma gaan ze op zoek naar sportieve kinderen die iets bijzonders kunnen en daarmee een record willen neerzetten. Dit kan van alles zijn, zoals vazen kapot schieten met een voetbal, nagels lakken terwijl je op een paard rijdt, of honderd koppeltjes duikelen in een minuut. Het draait niet om een afvalrace of talentenjacht, maar om het laten zien van unieke sporttalenten en het vestigen van leuke en unieke records.

Doe Mee en Zet een Record Neer!

Het programma zou het geweldig vinden als ook talenten uit de handbalwereld een record willen neerzetten of verbreken. Kinderen die meedoen kunnen eeuwige roem én een grote beker winnen.

Locatie & Opnamedagen

De opnames voor records op locatie worden nog bepaald. De studio-opnames vinden in september en oktober plaats in Amersfoort. Hier zijn de repetitie- en draaidagen:

  • Maandag 30 september 2024 [repetitie]
  • Dinsdag 1 oktober 2024 [draaidag]
  • Woensdag 2 oktober 2024 [draaidag]
  • Donderdag 3 oktober 2024 [repetitie]
  • Vrijdag 4 oktober 2024 [draaidag]
  • Zaterdag 5 oktober 2024 [draaidag]

Locatie: De Skate Centrale, Amersfoort (Middelhoefseweg 10, 3819 AA)

Informatie & Aanmelden

Geïnteresseerde kinderen kunnen voor vragen, meer informatie of aanmelden mailen naar: zapprecordbrekers@avrotros.nl of zich aanmelden via dit aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus 2024.

De aanmelding moet de naam, leeftijd, contactgegevens van de ouders/verzorgers, en de sport die beoefend wordt bevatten. Ook dient een video(link) toegevoegd te worden waarin het kind zichzelf voorstelt en het sporttalent laat zien waarmee een record neergezet of verbroken wil worden.

Na aanmelding zal de redactie contact opnemen om de details te bespreken en te kijken of de aanmelding geschikt is voor het programma.

Grijp deze kans en meld je nu aan voor Zapp Recordbrekers seizoen twee! Het team kijkt uit naar unieke talenten en records!