Oskar Schöll verlengt bij oranjehemden

Oskar Schöll verlengt bij oranjehemden

maandag 06 februari 2023

KRAS/Volendam is tot een overeenstemming gekomen met de 21-jarige Duitse midden opbouwer en legt hem vast voor het volgende seizoen.

Wij zijn als club blij met deze verbintenis. Marco Woltersom namens HV KRAS/Volendam: “Oskar is een goede aanwinst geweest dit seizoen, heeft scorend vermogen en kwaliteiten om zijn medespelers in scoringspositie te zetten. Daarnaast heeft hij ook zijn waarde getoond in de dekking waar hij vooral op 2 tot zijn recht komt. Verder is hij goed geïntegreerd binnen de club en omgeving en geeft hij training en coacht hij een jeugdteam. We kijken met vertrouwen naar de toekomst en zien nog veel groei potentieel voor Oskar en daarmee ook voor onze club!”.

Oskar: “Het was geen moeilijke beslissing om te kiezen voor de optie om mijn contract te verlengen tot 2024. Het team en alle mensen in en rond de club zijn geweldig en geven me een goed gevoel. Ook het feit dat ik denk dat we als team en club samen iets groots kunnen bereiken, heeft me overtuigd om mijn contract met nog een seizoen te verlengen. Ik kijk uit naar de komende anderhalf jaar en ben blij dat ik nog steeds de mogelijkheid heb om deel uit te maken van de club en de stad Volendam”.

Foto: clubfotograaf John Loch

Lees ook: Nieuwe aanwinst KRAS/Volendam: Oskar Schöll