Rabobank verlengt sponsoring bij HV KRAS/Volendam met 3 jaar!

Rabobank verlengt sponsoring bij HV KRAS/Volendam met 3 jaar!

vrijdag 16 februari 2024

In 2017 was Rabobank voor het eerst te zien op het wedstrijdtenue van Heren 1 en sindsdien is het een betrokken partner geweest van onze handbalverening. Inmiddels zijn ze terug te vinden op de polo’s die de heren voor en na de wedstrijd dragen. 

Directeur coöperatieve Rabobank, Karin Kuin: “September 2023 ben ik gestart als Directeur coöperatieve Rabobank voor leefgebied Waterland en Omstreken. Ik maak met veel plezier kennis met uiteenlopende organisaties en bedrijven. Zaterdag 2 december was ik voor het eerst bij de handbalvereniging bij de overwinning op het Belgische Sporting Pelt. Wat opviel was de energie in de Opperdam, niet alleen bij de spelers maar ook bij bestuurders en de vele supporters. Leuk om mee te maken! Daarnaast is het goed om te zien dat de vereniging zich naast topsport zich ook inzet voor de maatschappij; iedereen verdient een club zoals HV KRAS/Volendam! 

Voorzitter Piet Kes is verheugd met het verlengen van de overeenkomst: “Het is bijzonder om te zien hoe Rabobank uitblinkt in hun maatschappelijke betrokkenheid. Met deze verlenging voor drie jaar laten ze wederom zien dat ze altijd hun oog op de toekomst hebben en hoe sterk onze partnership is. De sportgemeenschap van Volendam is mede groot geworden door bedrijven als Rabobank die topsporters onvoorwaardelijk steunen in het najagen van hun sportieve dromen. Ze zijn graag geziene gasten en ik ben dan ook blij om ze te komende drie jaar te mogen ontvangen in de businessclub.” 

De aankomende drie seizoenen zal Rabobank terug te vinden zijn op de voorkant van de polo’s van KRAS/Volendam Heren 1. Daarnaast zullen ze met verschillende uitingen te zien zijn rondom wedstrijden van Heren 1. Ook blijft de Rabobank betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven.