Robin Nagtegaal verlengt bij oranjehemden

Robin Nagtegaal verlengt bij oranjehemden

dinsdag 29 maart 2022

KRAS/Volendam en Robin Nagtegaal hebben overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn spelerscontract. De verlengde verbintenis van de 23-jarige speler, die op rechterhoek inzetbaar is, is verlengd met de intentie om meerdere seizoenen Robin in het oranje te zien spelen.

Robin Nagtegaal is inmiddels een van de bekende gezichten bij KRAS/Volendam. Robin kwam over van Eredivisionist HV Hellas in 2019. Het spelen in Volendam bevalt de linkshandige hoekspeler goed. “Het is allemaal top geregeld hier”, vertelt Nagtegaal. 

Ortega: “Robin heeft zich ontpopt van Eredivisie rechterhoek tot een volwaardige BENE-League hoekspeler. Na zeer veel geïnvesteerd te hebben in zijn fysiek zien we de speelminuten stijgen en hijgt hij onze ervaren kracht Filip Petersson in zijn nek”. 

Nagtegaal geeft aan veel geleerd te hebben van zijn teamgenoten gedurende de jaren. “Ik merk ook op trainingen dat ik veel leer van onze ervaren keepers en dat ik samen heb kunnen werken met Sander Visser (inmiddels spelend bij HSG Nordhorn-Lingen, DE) en Filip Pettersson is goed geweest voor mijn ontwikkeling. Maar mijn tijd zou nu moeten komen”.  

Nagtegaal heeft hoge verwachtingen van het komende seizoen. “Ik denk dat wij met dit team voor een verrassing kunnen zorgen. De sfeer zit er goed, we trainen hard in en we hebben veel plezier samen.”

Lees ook: https://www.handbalstartpunt.nl