Schildersbedrijf Roy Kwakman voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

Schildersbedrijf Roy Kwakman voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

vrijdag 12 maart 2021

Schildersbedrijf Roy Kwakman voor 3 jaar verbonden aan HV KRAS/Volendam!

Schildersbedrijf Roy Kwakman verbindt zich voor de komende 3 seizoenen aan HV KRAS/Volendam als sponsor. Eigenaar Roy Kwakman ondertekende samen met Piet Kes, voorzitter van HV KRAS/Volendam het sponsorcontract. Het Volendamse schildersbedrijf is een nieuwe sponsor bij de vereniging en is de komende jaren te bewonderen langs het veld bij Dames 1 en Jong Volendam.

Voorzitter Piet Kes is erg blij met de nieuwe sponsor: “Roy is een hard werkende, jonge, Volendamse schilder. Het geweldig dat deze jonge generatie ook maatschappelijke betrokken is met de sportende gemeenschap. Het is prachtig om te zien dat Roy begaan is met het reilen en zeilen van de handbalvereniging. We hopen samen met Roy uit te kijken naar een lange en succesvolle samenwerking!”

Ook Roy Kwakman is blij met de partnership: “In een financieel moeilijk jaar voor veel bedrijven en verenigingen, wilde ik dit jaar wat aan sponsoring gaan doen, om zo ook wat terug te geven aan de gemeenschap. De handbalvereniging is een mooie, warme vereniging en het leek me leuk om daar wat voor te kunnen betekenen. Ik wens de handbal dan ook veel succes toe!”

Schildersbedrijf Roy Kwakman is de eenmanszaak van Roy Kwakman. Samen met zijn vader Nico hebben ze vele mooie projecten afgerond. Roy specialiseert zich in binnen- en buitenschilderwerk, spuiten van plafonds en muren en het opbrengen van frescolori en decoratieve wandafwerking.Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Schildersbedrijf Roy Kwakman
Roy Kwakman
0648716404