Schrijf je in voor het Palingcuptoernooi beachhandbal

Schrijf je in voor het Palingcuptoernooi beachhandbal

woensdag 24 augustus 2016

Traditiegetrouw start het handbalseizoen voor de herenselectie van HV KRAS/Volendam met het Palingcuptoernooi. Dit jaar laat de club de leden, ouders en andere betrokkenen in aanraking komen met een variant van handbal dat aan populariteit wint: beachhandbal. Daarom organiseert KRAS/Volendam tijdens de Palingcup een beachhandbaltoernooi!

Families, vrienden, buren, collega’s: maak elkaar enthousiast en formeer teams van ongeveer zes spelers. Meer mag, minder is iets minder praktisch maar wel toegestaan. Speel samen met je maten de vakantiekilo’s er weer af en wordt de eerste winnaar van het beachhandbal Palingcuptoernooi. Deelname is gratis en iedereen kan zich inschreven. Jong en oud, lid of geen lid. Het toernooi wordt gehouden op twee zandvelden naast sporthal Opperdam. Het toernooi begint om 13.00 uur en de finalewedstrijd wordt rond 17.00 uur gespeeld. Bij ruime belangstelling is het mogelijk de aanvangstijd te vervroegen naar 11.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar manager@handbalvolendam.nl met daarin de namen van de deelnemers, en het adres en telefoonnummer van een contactpersoon. Inschrijven kan ook telefonisch door te bellen naar 06-12949922. De inschrijving sluit op vrijdag 26 augustus. Wees er dus snel bij!